Moruše bez cukru džem 200g

179 Kč
Máme skladem (20 ks)

Moruše se původně pěstovala především pro listy. Ty jsou totiž jedinou potravou housenek bource morušového, které sloužily k výrobě přírodního hedvábí. Plody moruše vypadají jako podlouhlé ostružiny a intenzivně voní a velmi, velmi barví :-) Pokud moruši neznáte, pak vám doporučuji ochutnat náš džem, který si zamilujete. Budete příjemně překvapeni jemnou, ale i přesto bohatou ovocnou chutí lehce připomínající fíky. Moruše je medově sladká a proto jsem se rozhodla uvařit také morušový džem bez přidaného cukru, jen 100% ovoce, který naleznete v sekci „fit produktů“. Navíc mají plody morušovníku úžasné nutriční hodnoty, velké množství vitamínu C a K, železo, vlákninu a antioxidanty. Už jsem vás přesvědčila, abyste ochutnali ? :-)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Expirace
U džemů slazených cukrem je expirace 12 měsíců od data výroby. U džemů bez cukru nebo džemů slazených náhradními sladidly je expirace 6 měsíců od data výroby. Džem doporučujeme spotřebovat do 14 dnů od otevření skleničky.

Morůšový džem bez přidaného cukru výběrový extra speciální 200g
Na 100g hotového výrobku bylo použito 99,5g ovoce.
Ve 100g výrobku je obsaženo 8g přírodních sladidel.
Složení: moruše černá 98%, citrónová šťáva 1,5%, pektin 0,5%.

Energetická hodnota na 100g: 172 kJ/41 kcal
Tuky: 0,2,g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0g;
Sacharidy: 9g; z toho cukry: 8g; 
Bílkoviny: 0,2g;
Sůl: 0g;

Při výrobě absolutně eliminujeme jakákoliv chemická aditiva, barviva a konzervanty.

Každá sklenička
je originál

Mohla jsem produkci marmelád svěřit velkovýrobě, přidat konzervanty a víc cukru. Ušetřila bych spoustu času, peněz i nervů. Neudělala jsem to, protože takovou marmeládu bych sama svým dětem dávat nechtěla.

Miluju být ponořená až po lokty do marmelády, nedám dopustit na přirozenou chuť zralého ovoce a díky ručnímu popisování mi pod rukama projde každá sklenička.

 
Naše marmelády
Video Grill

Džemy, které
mě vrací do dětství

Pamatujete si na dobu, kdy léto vonělo zralým ovocem a senem a doma v kuchyni se připravovaly marmelády, sirupy a zavařeniny? Přesně takhle na dětství vzpomínám já. Jako malá jsem ráda pomáhala prarodičům se sběrem ovoce a jeho následným zpracováním.

Ruční práce

Výroba marmelád je pro nás poctivé řemeslo. Pod rukama nám projde každá sklenička.

Žádná chemie

Naše babičky se bez ní obešly. Nevidíme důvod, proč my bychom to měli dělat jinak.

Zavřít
 

Moje džemy a michellin?
To je snad sen!

Pochvala je příjemná věc, a to kdykoliv od kohokoliv. Když vám ale zavolá držitel toho nejvyššího kuchařského ocenění světa a poprosí vás o spolupráci, je to něco jako splněný sen.
Mně se taková věc přihodila a vy si nyní můžete poslechnout, jak se to celé stalo.

“Dobrý den, tady Roman Paulus. Já bych měl zájem o vaše džemy do našeho hotelu...”

šéfkuchař, gastronom, lektor a autor kuchařek. V roce 2012 získal jako první český šéfkuchař michelinskou hvězdu.

Roman Paulus Roman Paulus

Video Roman Paulus
Zavřít
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Džemy bez přidaného cukru
Vlajka1: Bez přidaného cukru
Vlajka2: Bez chemie
Vlajka3: 99,5g ovoce
Vlajka4: 🇨🇿 Česká kvalita
VlajkaVegan: 🌱 100% vegan
Vlajka5: Bezlepkové

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola