Adventní kalendář plný marmelád
Související produkty
Detailní popis produktu
Expirace
U džemů slazených cukrem je expirace 12 měsíců od data výroby. U džemů bez cukru nebo džemů slazených náhradními sladidly je expirace 6 měsíců od data výroby. Džem doporučujeme spotřebovat do 14 dnů od otevření skleničky.
Některé druhy marmelád obsahují malé množství alkoholu. Používáme kvalitní alkohol, kterým nešetříme a na závěr ještě zakápneme „pod víčko“.
Pokud se chcete nechat překvapit obsahem kalendáře, tak dále už nečtěte :-)
Kalendář obsahuje:
🍓 Klasické příchutě 🌿 Speciální & nečekané
* Jahodový džem * Fíkový džem s portským vínem 🍷
* Třešňový džem 🍒 * Malinový džem s chilli 🌶️
* Meruňkový džem * Bílý rybíz džem s vanilkou
* Angreštový džem * Meruňkový džem se skořicí ✨
* Červený rybíz džem * Borůvkový džem s čokoládou 🍫
* Šípkový džem * Višňový džem s perníkovým kořením 🎄
* Brusinkový džem * Grepová marmeláda s ginem Žufánek 🍸
* Jahoda-malina džem * Hruškový džem s červeným pepřem 🍐
* Ostružinový džem s pomerančem 🍊
🥭 Exotické chutě * Zimní směs džem ❄️
* Mango džem
* Mango-maracuja džem 🥭✨
* Kiwi džem 🥝
* Ananasový džem 🍍
* Acai džem s jahodou 🍓🌸
Pod číslem 24 se ukrývá překvapení :-)
Každá sklenička
je originál
Mohla jsem produkci marmelád svěřit velkovýrobě, přidat konzervanty a víc cukru. Ušetřila bych spoustu času, peněz i nervů. Neudělala jsem to, protože takovou marmeládu bych sama svým dětem dávat nechtěla.
Miluju být ponořená až po lokty do marmelády, nedám dopustit na přirozenou chuť zralého ovoce a díky ručnímu popisování mi pod rukama projde každá sklenička.


Džemy, které
mě vrací do dětství
Pamatujete si na dobu, kdy léto vonělo zralým ovocem a senem a doma v kuchyni se připravovaly marmelády, sirupy a zavařeniny? Přesně takhle na dětství vzpomínám já. Jako malá jsem ráda pomáhala prarodičům se sběrem ovoce a jeho následným zpracováním.
Ruční práce
Výroba marmelád je pro nás poctivé řemeslo. Pod rukama nám projde každá sklenička.
Žádná chemie
Naše babičky se bez ní obešly. Nevidíme důvod, proč my bychom to měli dělat jinak.
Moje džemy a michellin?
To je snad sen!
Pochvala je příjemná věc, a to kdykoliv od kohokoliv. Když vám ale zavolá držitel toho nejvyššího kuchařského ocenění světa a poprosí vás o spolupráci, je to něco jako splněný sen.
Mně se taková věc přihodila a vy si nyní můžete poslechnout, jak se to celé stalo.
“Dobrý den, tady Roman Paulus. Já bych měl zájem o vaše džemy do našeho hotelu...”
šéfkuchař, gastronom, lektor a autor kuchařek. V roce 2012 získal jako první český šéfkuchař michelinskou hvězdu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.