Kumkvat 145g

159 Kč
Máme skladem (> 10 ks)

Při vaření marmelády z kumkvatu jsem si zavzpomínala na svůj pobyt v Číně, kde se toto úžasné ovoce pěstuje již  od 12. století a nazývá se "zlatou mandarinkou". Malý citrusový plod není o moc větší než kulička hroznového vína, ale jeho intenzivní sladko-hořká chuť vás mile překvapí. Slupka je sladká a jedlá a tak celé plody ručně krájíme na slabé plátky. Procukrujeme, necháme marinovat a následně lehce povaříme, abychom uchovali ve skleničce co nejvíce vitamínu C a vlákniny, jejímž vysokým obsahem se kumkvat může také pyšnit. Marmeláda je delikátní a hodí se na teplý toust, na ozdobení moučníků nebo salátů /celé plátky kumkvatu jsou i v marmeládě zachovány/. Pokud se nebojíte experimentovat, přidejte během vaření do sladkokyselých asijských omáček.

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: